Julen är här!

Varmt välkommen till julen på Malmstenbutiken I Malmstenbutikens julsortiment blandas det enkla med glittrande föremål som tillsammans skapar en stämningsfull jul. Tidlösa klassiker – som adventsstjärnorna av pergamyn och den vackra Upplandsstaken i trä – kommer tillbaka liksom förra årets storsäljande mistlar, och bland nyheterna finns vackert mönstrade julgranskulor.

Nu är webbshoppen igång!

Nu lanserar vi vår nya webshop och vi ser verkligen fram emot att äntligen kunna underlätta för er att köpa era favoriter hos oss. För att fira detta erbjuder vi 10% på allt i varukorgen. Sortimentet kommer att utökas kontinuerligt och vi hoppas ni tycker det här lika spännande som vi!

Flora lampkollektion

Nu lanseras kollektionen ’’Flora’’ som består av åtta modeller som har tagits fram i samarbete med formgivaren Eva Schildt och Örsjö Belysning. Carl Malmstens barnbarnsbarn Vanja Sorbon Malmsten tillverkar växtskärmarna för hand. Ett fantastiskt exempel på lokalt konsthantverk.

80-års jubileum!

För 80 år sedan så flyttade Carl Malmsten in sin verksamhet på Strandvägen 5b här i Stockholm och det vill vi fira! Varje månad kommer vi att välja ut en av våra favoriter från sortimentet och sy ihop ett jubileumserbjudande. Under september är det Putte pallen som finns till 20% rabatt. Välkomna in!

God fortsättning och gott nytt år!

Vi vill passa på att tacka för ett härligt 2019 och hoppas att vi får se många av er i butiken även under 2020!  Gott nytt år!

Nytt från Carina Seth Andersson

Vas/Ljusstake Halo  är formgiven av Carina Seth Andersson och tillverkas av Skrufs Glasbruk. Munblåst glas med en extra metalldel som gör vasen till en ljusstake. Den kommer i två storlekar och i klart och svart glas.

Upplandsstaken är nu i butik!

Gjorda efter en förlaga från Lennartsnäs Herrgård i Uppland tidig 1800-tal så tillverkar snickaren Stefan Helleberg på Snickeri Trädgården i Lövstabruk  Upplandsstaken  för att fylla julens brinnande åtgång! Kom ner till butiken och köp en riktig svensk julklassiker innan de tar slut. Upplandsstaken kommer i tre olika färger orginalfärgen svart vit och grå samt två olika storlekar.

Jul på Malmstenbutiken

Onsdag den 6 november öppnar vi dörrarna till julen. Vi har fyllt butiken med dekorationer julklappstips och nyinkommet för det dukade bordet ljusstakar keramik med mera. Favoriter som lyser upp helgerna är våra handgjorda adventsstjärnor och Upplandsstaken. Välkomna till julbutiken!

85-årskalas för Jättepaddan = Jubileumspris

Fåtöljen Jättepaddan formgavs av Carl Malmsten 1934 och firar i år 85-årsjubileum. Det vill vi förstås uppmärksamma och ger därför 15% rabatt på nybeställningar av Jättepaddan. Jubileumspriset gäller fåtölj Jättepaddan i valfritt tyg eller skinn till och med 1 februari 2020. Rabatten gäller ej tygkostnaden.

Nya förebilder för gammal konstform

Studio Supersju är vävgruppen som 2016 bestämde sig för att ge samtida vävning ett ansikte utåt. Under perioden 15-31 oktober kommer deras vävar ta över väggar golv och sittytor i butiken – med verk inspirerade av Carl Malmstens möbler och designfilosofi. Välkommen på Vernissage tisdag 15 oktober kl 18-20. OSA senast 11/10 till [email protected]

Scroll to Top