Tjänster

Malmstenbutiken erbjuder en rad olika tjänster såsom inredning, specialsömnad, gardinsömnad och omklädsel. Vårt fraktbolag erbjuder säker och pålitlig frakt med leverans över hela världen.

Omklädsel och renovering

Är du i behov av att klä om din möbel hjälper vi dig gärna. Med lång erfarenhet av stoppmöbler, stort utbud av kvalitetstextilier och ett nära samarbete med O.H Sjögren kan vi garantera en kvalitativ renovering av din fåtölj eller soffa.   

O.H. Sjögren har tillverkat Carl Malmstens soffor och fåtöljer sedan 1956. De klär även om äldre Malmsten möbler enligt originalutformningen. De märker upp de möbler som kläs om med en originalmärkning om sådan saknas, samt en märkning som visar att arbetet är utfört hos dem. Hämtning och lämning av möbler till en kostnad om 750 kr per riktning för fåtöljer och 1000 kr riktning för soffor. Leveranstid ca. 5 – 7 veckor. För prisuppgift för omklädsel av just din möbel, vänligen kontakta oss på [email protected].    

Vi har även nära samarbeten med skickliga och erfarna möbelsnickare, konservatorer och möbeltapetserare i Stockholmsområdet.     

Vid lackering och möbelrenovering rekommenderar vi varmt Gilbert Restore. Kontakt: [email protected]  

Vid omklädsel av övriga stoppmöbler rekommenderar vi vår inhouse tapetserare Anna Ringaby, utbildad på Malmstensskolan. Med verkstad placerad på Riddargatan 70 finns hjälp att få med allt från stolsitsar, till övriga stoppmöbler. Kontakt: [email protected]   

Varmt välkommen in till oss i butiken för rådgivning och möjlighet att låna hem textilier.

WordPress PopUp Plugin
Rulla till toppen